Kategorier
Ikke kategoriseret

på den personlige del

Personlig konklusion
Som en lille afrunding på den personlige del, vil jeg konkluderer at jeg har lært en hel masse.Det har virkelig været et spændende forløb hos Moonstar Webdesign. Jeg har lært at arbejde
med mine kompetencer fra studiet i praksis. Det har været perfekt at prøve det i praksis.Udover det har jeg lært en masse nyt hos Moonstar Webdesign af Kasim Kara. Jeg har blandtandet fundet ud af hvordan det er at arbejde ca. 37 timer om ugen, jeg har fået enfornemmelse af hvordan det er at komme ud på arbejdsmarked indenfor mit fag. Det har været rigtig godt og få prøvet mine kompetencer i praksis. Jeg har lært en masse nyt omkring
hjemmesider og webshops inden for WordPress. Jeg har også lært en masse nyt omkring SoMe både paid og organic SoMe. Jeg har også lært en masse omkring SEO og om hvordan det fungerer ude i en virksomhed. Udover det har jeg lært en masse omkring arbejdslivet og hvordan det fungerer. Jeg har også lært hvordan det er at arbejde med direkte salg. Alt i alt vil jeg konkluderer at det har været rigtig spændende og lærerigt for mig. Jeg har
virkelig udviklet mig fra starten af praktikperioden til slut.Atami Sushi er gældene på facebook og instagram, dette har de været i meget lang tid cirka
siden 2017. De lægger i posts regelmæssigt, men i stedet kan det variere meget hvor længe der går før der kommet et nyt post. Derudover har Atami Sushi’s posts være meget
produktorienteret. Det vil sige at de på deres posts har fokuseret på at vise deres produkt frem, og i denne sammenhæng er deres produkt deres Sushi. Deres strategi har været med
vægt på at sælge, og det fører dermed til at man liker opslagene nogle par gange, men stopper efterfølgende fordi det er det samme. Dette ser man også på deres likes som er ret lave, og der er nærmest ingen kommentare til opslagene. Ind imellem har de fået lavet opslag til
højtider/sæsoner, hvor det ikke har været så produkt/salgsorienteret. I de opslag/posts kan det ses, at interessen er større, og at aktiviteten hos kunderne dermed er steget. Dog er denne strategi ikke noget Atami Sushi har kunne fortsætte med, da der ikke altid er en højtid de har kunne køre på.

2 kommentarer til “på den personlige del”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *