Vi tilbyder

Håndværkerbyg’s kerne-kompetencer ligger indenfor hovedentrepriser, hvor vi samler alle fagene under én entreprise og løser opgaven, som er mest tilfredsstillende for kunden. Vi modtager både store og små opgaver, og koordinerer forløbet igennem med kunden. Vores medarbejdere har et højt fagligt niveau.

Vi tilbyder

Tagrender

Kviste

Inddækning

En tagrende er en vigtig del af udseendet på dit hus. En tagrende er en investering, der skal kunne fragte store mængder af vand fra dit tag til kloakken. Hvis tagrenden ikke er opsat korrekt kan det betyde at der ophober sig vand, der kan give skader på dit hus, så derfor er kvaliteten vigtig.

Køkken

Bryggers

Dør & Vinduer

Gulve og trapper

Vi ser frem til at høre fra dig, uanset om opgaven er enkel eller kompliceret – vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver.

Badeværelser

Vi kan lave dit badeværelse fra start til slut på max. 4 uger.

Fliser

Fuge – Pudse

For os er kvalitet, ansvalighed og ærlighed vores hovedfokus. Det betyder blandt andet at vi udelukkende anvender de bedste materialer og holder os opdateret omkring de nyeste teknikker og værktøjer.

Vælger du en totalentreprise, får du en samlet pakke hos os.

Det betyder et firma og en regning, vi klarer det hele i samråd med kunden fra start til slut.

Låseservice

Malerarbejde

Vi leverer kvalitetsløsninger som du kan have glæde af i mange år, og sammen finder vi frem til den bedste løsning for din specifikke opgave. Vi udvælger de bedste materialer fra vores leverandører, og vi sørger altid for at være opdateret med de nyeste metoder og udstyr, så vi kan sikre dig det bedste resultat.

Vi levere alt i køkkener, badeværelser, træ-, plastik- og aluminiumsvinduer udover døre med super lavenergi glas, garage porte i flere typer med fjernbetejning, forskellige typer tag samt alle mulige byggematerialer.