12

Erfaringer

250+

Opgaver

Hvbyg håndterer alt fra det simple til det avancerede.

Vi tilbyder

Håndværkerbyg’s kerne-kompetencer ligger indenfor hovedentrepriser, hvor vi samler alle fagene under én entreprise og løser opgaven, som er mest tilfredsstillende for kunden. Vi modtager både store og små opgaver, og koordinerer forløbet igennem med kunden. Vores medarbejdere har et højt fagligt niveau.

Badeværelse Renovering

Vi tilbyder at udføre både store og mindre badeværelse opgaver – alt fra en større renovering af badeværelse, med nye installationer og rørlægning. Håndværkerbyg kan håndtere en masse forskellig type af opgaver, og vi lægger vægt på kvalitet.

Totalentreprise

Overlad dine opgaver til os, og vi sørger for at samle det bedste hold til at fuldføre dit ønskede projekt – vores erfarne medarbejder  tager gerne sig af hoved- og totalentrepriser, hvilket betyder, at vi tager ansvaret for hele processen, så du kan læne dig tilbage og slappe af.

Tømrerarbejde

Vi er dedikeret til at levere det bedste tømrerarbejde i højeste standard, og vi har en bred ekspertise indenfor tømrerfaget, hvilket også betyder, at vi stort set kan klare langt over de fleste opgaver.

VVS

Står du og mangler en VVS til en opgave, så kan du stole på, at vi leverer en fantastisk løsning og et godt arbejde – vi har erfaring og kan derfor udføre næsten alle former for VVS.

Hvbyg håndterer alt fra det simple til det avancerede.

Vi tilbyder

Vi leverer kvalitetsløsninger som du kan have glæde af i mange år, og sammen finder vi frem til den bedste løsning for din specifikke opgave. Vi udvælger de bedste materialer fra vores leverandører, og vi sørger altid for at være opdateret med de nyeste metoder og udstyr, så vi kan sikre dig det bedste resultat. Vi levere alt i køkkener, badeværelser, træ-, plastik- og aluminiumsvinduer udover døre med super lavenergi glas, garage porte i flere typer med fjernbetejning, forskellige typer tag samt alle mulige byggematerialer.

Murer

For os er kvalitet, ansvalighed og ærlighed vores hovedfokus. Det betyder blandt andet at vi udelukkende anvender de bedste materialer og holder os opdateret omkring de nyeste teknikker og værktøjer

Renovering

Som både tømrer, snedker og murer kan Håndværkerbyg arbejde bredt med opgaverne inden for renovering, og vores energivejleder kan udarbejde løsningsforslag til nedbringelse af bygningens energiforbrug.

Tilbygning og ombygning

En ombygning – eventuelt med en tilbygning – kan give nyt liv til gammelt byggeri og forøge værdien betragteligt. Tomme produktionslokaler kan omdannes til moderne kontorer, eller et udtjent ejendomskompleks kan blive til attraktive ungdomsboliger

Nybyggeri

Vi kan både udføre tømrer, snedker og murer-arbejdet, ligesom vores erfarne bygningskonstruktører gerne tager sig af hoved- og totalentrepriser.

Hos Håndværkerbyg sætter vi godt, solidt håndværk i højsædet. Vi tilbyder effektivt arbejde på Fyn med fokus på høj kvalitet og ærlige priser. Vi holder altid hvad vi lover. Så når vi blandt andet lover bæredygtigt håndværk under ordentlige forhold, så er det også dét vores kunder kan forvente.

Øvrige

  • Forsikrings-skader
  • Tørrelofter til beboelse
  • Førstesal på eksisterende hus
  • Udestuer
  • Carporte og lignende trækonstruktion
  • Træterasser

Håndværkebyg