Allerede efter første vask vil du kunne mærke og se en forskel på dit tørre hår med denne shampoo. Shampooen indeholder nærende argan- og babassuolie, som tæmmer krus, giver mere glans og fugter hårstrået indefra. Shampooen kan virke lidt tung, hvis du har et meget fint hår, men så kan du nøjes med at bruge den hver anden gang du vasker hår.HÅRMASKE TIL FINT, TØRT OG ØDELAGT HÅR
Denne hårkur er fantastisk, når du vil have et ordentligt fugtboost til HÅRMASKE TIL FINT, TØRT OG ØDELAGT HÅR
Denne hårkur er fantastisk, når du vil have et ordentligt fugtboost til lokkerne. Hav lidt tålmodighed, for den må gerne virke i op til 30 minutter. Til gengæld kan du med det samme mærke, at håret føles tykkere, blødere og har en sund glans, som holder til flere hårvaske.HÅRMASKE TIL KRAFTIGT, KRØLLET OG TØRT HÅR
Har du et kraftigt hår, så gå efter en rig og nærende hårkur som denne. Brug en stortandet kam til at fordele masken jævnt i hele håret og dit hår vil takke dig ved at blive superblødtbog smidigt igen.lokkerne. Hav lidt tålmodighed, for den må gerne virke i op til 30 minutter. Til gengæld kan du med det samme mærke, at håret føles tykkere, blødere og har en sund glans, som holder til flere hårvaske.

Dit hår ændrer sig om vinteren. De iskolde temperaturer og den lave luftfugtighed sætter dit hår på en prøve og kræver noget mere af din hårplejerutine. Men der er ingen grund til at tro på alt det, du læser og hører. Der findes nemlig en masse myter om hårpleje – særligt om vinteren – som du ikke skal tro på, hvis du gerne vil have bløde og glansfulde lokker året rundt.

Her får du sandheden om fem klassiske hårmyter, du sikkert har hørt før.

Når det er koldt, sender din krop blodet mod dine organer for at opretholde din kropstemperatur. Det betyder, at din hovedbund får mindre blodcirkulation. Om sommeren bliver din hovedbund stimuleret af øget cirkulation, som får dit hår til at vokse op til 15% hurtigere end om vinteren.