Tømrerarbejde

Hos HåndværkerByg står vi til rådighed på såvel traditionelle som mere komplicerede tømrerprojekter. Med udgangspunkt i dine ønsker, leverer vi en service, der imødekommer jeres ønsker til kvalitet og pris.

Tømrerarbejde i høj kvalitet

Det er vigtigt for os, at vores service lever op til jeres forventninger. Vi holder os derfor løbende opdateret på markedets nyeste materialer, teknikker og udstyr. Med mange års erfaring er vi en fornuftig samarbejdspartner på alt slags tømrerarbejde. Skal du f.eks. også have efterisolering? Her bruger vi oftest Rockwool og hjælper jer med at nedsætte varmeregningen.

Vi er bl.a. behjælpelige med:


Døre & Vindue

Døre & Vindue

Vind, vejr og slitage kan gøre dine døre og vinduer grimme og utætte. En udskiftning til nye har flere fordele.
Du slipper for træk, du sparer på varmeregningen, dit hjem bliver pænere indvendigt og udvendigt.

Totalentrepriser

Gulve & Trappe

Vælger du Håndværker Byg til at stå for renoveringen af din gulve eller trappe, tilvælger du samtidigt høj kvalitet og god service. Vi renoverer med omtanke og grundighed, hvilket er din garanti for en flot, funktionel trappe med lang levetid. Det kan altså være en god langtidsinvestering at renovere trappen.


Totalentrepriser

Carporte – skur – udhuse

Drømmer du værksted i udhuse eller carport, hjælper vi dig gerne. Vi installerer selvfølgelig også tag, vinduer, vandafledning mv. på skuret, hvis du ønsker det. Håndværker Byg tilbyder løsninger, hvor carport og garage indtænkes i en helhed med hus og have, så det arkitektoniske udtryk forbliver smukt og helstøbt.