Tilbygning og ombygning hos Håndværkebyg

T
Hos Håndværkerbyg tilbyder vi alle former for ombygninger, tilbygninger og nybyg for vores privatkunder og virksomhedskunder i Odense og omegn. Vi kan stå for hovedentreprisen under om- og tilbygning, så du som kunde og bygherre kun skal have kontakt med én person gennem hele byggeprocessen. Vi holder altid løbende kontakt med kunden, når vi laver om- og tilbygninger, så resultatet stemmer overens med forventninger, ønsker og budget. Vi kan rådgive og vejlede ved om- og tilbygninger, hvis du som kunde mangler ideer eller er i tvivl.

O
Fortvivl ikke, tømrermester Håndværkerbyg har bred erfaring med tilbygning, ombygning og renovering af huse og lejligheder. Vi rådgiver gerne dig, så du får den bedste løsning ud fra din bolig, dit budget og din ønskede størrelse. ​Vi kan lave en tilbygning, ombygning for private boligejere, større og mindre virksomheder samt offentlige institutioner. Og det er et absolut særkende for os, at alt vores arbejde altid bliver udført med høj kvalitet, stor grundighed og faglig ihærdighed. Ligesom vi kommer til tiden og opretholder en dialog igennem hele forløbet.

Brug for hjælp?

Udfyld formularen og lad os ringe dig op med et uforpligtende tilbud og gode råd til dit projekt.​ Vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Vi udfører

Totalentreprise

Vælger du en totalentreprise, får du en samlet pakke hos os. Det betyder et firma og en regning, vi klarer det hele i samråd med kunden fra start til slut.

RENOVERING

Som både tømrer, snedker og murer kan Håndværkerbyg arbejde bredt med opgaverne inden for renovering, og vores energivejleder kan udarbejde løsningsforslag til nedbringelse af bygningens energiforbrug.

Tilbygning og ombygning

En ombygning – eventuelt med en tilbygning – kan give nyt liv til gammelt byggeri og forøge værdien betragteligt. Tomme produktionslokaler kan omdannes til moderne kontorer, eller et udtjent ejendomskompleks kan blive til attraktive ungdomsboliger

SERVICE OG VEDLIGEHOLD

Knækkede tagplader, afskallet puds, døre der hænger samt råd i stern og udhæg – der er mange små opgaver, der skal løses på en bygning.

Montage

Montage er en ting som får dit hus til at tage form, det er derfor vigtigt at få lavet det ordenligt første gang. Skal du have monteret badeværelsesmiljø, køkkener, gipsvægge, gulve eller lofter, samt meget mere, hjælper vi dig gerne.