Håndværkerbyg's Typiske arbejdsopgaver

Tømrer

Murer

Blikkenslager

Totalentreprise

Malearbejde

Låseservice

Velkommen til Håndværkerbyg

Vi mestrer kvalitet og tilfredshed til tiden.

[vc_divider height=”30″]
[vc_icon_header align=”center” icon=”home” icon_color=”#555555″ size=”64″]Bygger på kvalitet[/vc_icon_header]

Vi er et tømrerfirma i odense og leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser og leveringstider.

[vc_icon_header align=”center” icon=”history” icon_color=”#555555″ size=”64″]Skade problemer[/vc_icon_header]

Skulle du få en akut skade i form af smadret vindue eller nedfaldne tagsten kan vi kontaktes på info@hvbyg.dk og vil bestræbe os på at lave din skade hurtigst muligt.

[vc_icon_header align=”center” icon=”ok_2″ icon_color=”#555555″ size=”64″]Kvalitet for pengene[/vc_icon_header]

Vi har stået for alle former for nybyggeri og renoveringer – fra de store og komplicerede opgaver til de små og enkle. I alle tilfælde lægger vi vægt på, at arbejdet er udført efter de højeste faglige standarder.

[vc_icon_header align=”center” icon=”refresh” icon_color=”#555555″ size=”64″]Arbejdsmiljø[/vc_icon_header]

Et godt arbejdsmiljø har en høj prioritet hos Håndværkerbyg. Et sikkert og sundt arbejdsmiljø er med til at forebygge arbejdsulykker,  nedslidning samt sikre en høj kvalitet i vores arbejde.

[vc_divider height=”20″][vc_new_callout layout=”2313″ title=”Hos Håndværkerbyg ved vi,” bn_text=”Kontakt med os” link=”https://hvbyg.dk/kontakt/” type=”primary”]at et velfungerende firma lever videre via gode resultater, glade kunder og gode referencer. God kvalitet kommer ikke kun med gode evner og erfaring, men også af lysten til at levere et godt resultat til gavn for kunden mange år ud i fremtiden.[/vc_new_callout]