Håndværkerbyg

H

Hos Håndværkerbyg sætter vi godt, solidt håndværk i højsædet. Vi tilbyder effektivt arbejde på Fyn med fokus på høj kvalitet og ærlige priser. Vi holder altid hvad vi lover. Så når vi blandt andet lover bæredygtigt håndværk under ordentlige forhold, så er det også dét vores kunder kan forvente.

V
Inden for de områder, hvor det giver mening, benytter vi os af kreative og innovative metoder, så du kan få den bedste løsning. Vi har en sund firmapolitik og det vigtigste for os, er at levere et ordentlig stykke arbejde som både kunde og virksomhed kan stå inde for. Troværdighed og tillid er i højsædet og derfor er aflevering af opgaverne til aftalt tid en betydelig parameter. Ydermere rydder vi altid op efter os.

Skade Problemer

Skulle du få en akut skade i form af smadret vindue eller nedfaldne tagsten kan vi kontaktes på info@hvbyg.dk og vil bestræbe os på at lave din skade hurtigst muligt.

Vi udfører

Totalentreprise

Vælger du en totalentreprise, får du en samlet pakke hos os. Det betyder et firma og en regning, vi klarer det hele i samråd med kunden fra start til slut.

RENOVERING

Som både tømrer, snedker og murer kan Håndværkerbyg arbejde bredt med opgaverne inden for renovering, og vores energivejleder kan udarbejde løsningsforslag til nedbringelse af bygningens energiforbrug.

Tilbygning og ombygning

En ombygning – eventuelt med en tilbygning – kan give nyt liv til gammelt byggeri og forøge værdien betragteligt. Tomme produktionslokaler kan omdannes til moderne kontorer, eller et udtjent ejendomskompleks kan blive til attraktive ungdomsboliger

SERVICE OG VEDLIGEHOLD

Knækkede tagplader, afskallet puds, døre der hænger samt råd i stern og udhæg – der er mange små opgaver, der skal løses på en bygning.

Montage

Montage er en ting som får dit hus til at tage form, det er derfor vigtigt at få lavet det ordenligt første gang. Skal du have monteret badeværelsesmiljø, køkkener, gipsvægge, gulve eller lofter, samt meget mere, hjælper vi dig gerne.